tisdag 13 september 2011

Gravidmage, UL och vadslagningen

Idag har jag varit på UL, skulle kolla hur bebis växer och om h*n har vänt på sig igen.
Jag var så fruktansvärt nervös måste jag erkänna, vaknade 02:11 i natt och sen kunde jag inte somna om. Legat vaken hela natten och bara tänkt en massa på allt möjligt.
Lämnade sonen på dagis vid 9 och sen åkte jag till Kalmar och väntade på att få komma in i undersöknings rummet. Blev så glad när jag märkte att det var specialisten som hade varit med när vi gjorde vändningen förra veckan. Hon är så fantastisk!!

Allt såg jättebra ut och bebisens huvud var precis där de ska vara :p dessutom växer h*n precis som h*n ska. Varken för snabbt (för mycket) eller för sakta (för lite). Känns jätteskönt! Eftersom han jag hade på mitt förra UL skrämde upp mig och antydde att barnet kommer bli STOOOORT så var jag ju livrädd idag. Fast som sagt allt såg jätte bra och "normalt" ut. Tänk om folk inom vården (ja och på andra ställen) tänker lite på hur dom uttrycker sig när dom pratar med människor, då hade det nog många sluppit vara oroliga/må dåligt i onödan.

Nu var ju tanken att när jag kom hem så skulle jag sova lite innan jag ska hämta min vackra prins, men så blev det inte för jag kunde inte somna. Istället satte jag mig med datorn och skrev lite blogg som ni märker :) fast jag ska ta mig lite saft nu och sen försöka vila lite iaf!!! Är ganska slut nu, fast känner mig trött hela tiden iaf. Kanske inte så konstigt :p Är inte lång tid kvar nu ju :) känns konstigt att vi snart är i mål! Undra hur den här förlossningen blir och hur det kommer vara nu när man varit med en gång innan. Kommer det kännas bättre att ha varit med om det innan eller kommer det göra det värre? Spännande :)

Här kommer veckans magbild:



Uppdatering på vadslagningen:

10 September: Ulrika & Göran
12
September: Linda
17 September: Patrik
18 September: Matz
22 September: Karin
23 September: Pernilla, Sufie
24 September: Gunilla
25 September: Mormor (Britta)
26 September: Richard (Gissar på en påg)
28 September: Rikard
30 September: Michael

2 Oktober: Martina, Rickard (22:57, tös)
5 Oktober: Jag

Ta hand om er mina vänner!

1 kommentar:

  1. Min andra förlossning - Agnes hade fötts i taxin om jag fått "bestämma"; "vi väntar en stund till annars kanske vi bara får åka hem igen". Hann knappt upp på förlossningsbordet så var tösen framme! Så kan det gå...... Lycka till Helena, ser fram emot att läsa på fb när babyn kommit! Kram

    SvaraRadera