fredag 29 juni 2012

Fredag, snart lördag..

  ..Ja som sagt det är fredag och lördag imorgon, vet ni vad.. maken min är ledig denna lördagen med.. kort i taket. Fast det beror ju mest på att det är fotboll för honom imorgon :p vilket fall som helst så är han hemma och äter frukost med oss imorgon. Det gillas starkt!

Far, bror och svägerska gör oss även sällskap i morgon vid frukostbordet! Vad jag har saknat dom. Tänk nu kommer svägerskan utan sina finfina glasögon, hur ska vi kunna känna igen henne? :p

Nu blir det lite fläderdryck och slutet av morden i midsomer. Ojoj vad den serien väcker minnen och känslor. Mannen och jag "dansade" brudvals till introt på just morden i midsomer. Magiskt som attans!!! Det var förövrigt en helt underbart dag/kväll!! Tänk i om mindre än en månad så har vi varit gifta i två år. Känns som om det var förra året vi gifte oss :) Hoppas detta bröllopsdagsfirandet går bättre än förra året...dagen vi skulle fira vår första bröllopsdag var dagen då Anders Behring Breivik utförde sitt fruktansvärda dåd.. Låt oss hoppas det blir bättre i år!

Var rädda om varandra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar