söndag 11 september 2011

besök, kalas, fotboll och uppdatering av vadslagningen

Jaha då var det söndag igen, hjälp vad tiden går fort. Den här helgen har bara runnit iväg hur snabbt som helst. I fredags fick vi besök av pappa, Patrik och Emmy. Kan tro att Caspian blev glad, ja självklart vi andra med men han har älskat att ha dom här.

Patrik hade varit och hämtat vår vagn i Staffanstorp hos Mattias och Dani! TACK!! Så nu är den på plats och väntar på att en liten bebis ska läggas där i. :)

Vi hade kalas för Caspian i lördags, TACK alla som kom och gjorde hans dag bra. Dock fyller han ju inte år förrän den 14:e men fick bli firad lite i förskott. Dagen blev bra. Tänk vad tiden har gått fort, snart två år sen vår vackra prins föddes. Känns som om vi precis kom hem med honom fast samtidigt känns det som om han alltid har funnits i våra liv. Mäktig känsla. Älskar dig min underbara son!! <3

Idag blir det lite söndagsfotboll, hoppas att det e någorlunda varmt. Jag hade väldigt jobbig dag igår, hade sammandragningar och väldigt ont så jag hoppas att det inte blir likadant idag. Har "gärna" sammandragningar OM det är är på riktigt, trött på "falsklarm".

Lite uppdateringar nu på vadslagningen, får ju börja stryka datum och folk nu..tyvärr. Har hoppats på att dom både Ulle och pappa hade haft rätt men så var inte fallet. :(

10 September: Ulrika & Göran
12 September: Linda
17 September: Patrik
18 September: Matz
22 September: Karin
23 September: Pernilla, Sufie
24 September: Gunilla
25 September: Mormor (Britta)
26 September: Richard (Gissar på en påg)
28 September: Rikard
30 September: Michael

2 Oktober: Martina, Rickard (22:57, tös)
5 Oktober: Jag

Nu blir det lunch med familjen! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar