måndag 11 juni 2012

dator igen

ja då var jag tillbaka, tillfälligt iaf :) Har en provisorisk dator så nu blir det nog lite mer inlägg igen :p

Snart midsommar och grejer, hjälp vad tiden går fort. Vi har inga stora planer, förutom att vi ska spendera den med våra finaste vänner såklart. Tänk nästa midsommar, kan vi GÅ hem.. ska bli skönt!!!!

Längtar så otroligt mycket tills vi får flytta till vårt fina hus!! På torsdag är det visning igen, hoppas att det blir bra!! Vill så gärna att det ska bli sålt, så vi kan släppa det och börja packa/planera inför vår egen flytt. Nu är det mest bara paus på allt innan saker och ting med vårt nuvarande hus. Så håll gärna tummar och tår för oss på torsdag!!!

Helgen som varit har varit ganska lugn, hade besök av mamma och Michael i söndags, dock bara ett snabbt besök. Caspian var inne i husvagnen och kollade, tyckte han var kul :)
Efter det var det fotboll, R spelade match. Självklargt (skratt) vann dom, dock skadade stackars Simon sig. Gjorde illa sin axel. :( Krya på dig Simon!!!

Idag har vi haft en liten dejt med Nellie och hennes mamma Linda. Det var kul, att det ÄNTLIGEN blev av :p alltid varit något som kommit ivägen. Efter flytten så kommer vi ha lättare att träffas, kommer ju inte bo så långt ifrån varandra då :p Nellie och Elvira kommer ju ev (förhoppningsvis) att gå på samma dagis med ju :p

Nu ska jag hämta prinsen min <3

var rädda om varandra!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar