måndag 18 juni 2012

väldans bra dag!

Ja det är en bra beskrivelse av dagen så här långt. Vissa saker berättar jag mer om imorgon, förhoppningsvid :)

Idag har vi varit och kollar på fotona från Elviras fotografering. Dom blev så jädra bra! Vi beställde ett album och en förstoring 70*100cm. Den kommer blir så jädra snygg!! Vi beställde det samma på Caspians första fotografering. Det måste ju vara lika ;) Bokade även tid för en ny familje-fotografering. Den blir i oktober, då är barnen 1 och 3 år..herregud.. känns så konstigt!! Behöver ni fotograf av någon anledning i Kalmar området? Ja då rekommenderar jag helt klart Ateljé Sofi. Dom är helt fantastiska människor dessutom går man alltid därifrån med fantastiskt bra foto!!

På torsdag blir det en runda till Högsby, då ska fina Hillevi fixa till mitt hår! Det blir klippning och färgning. Ska bli kul, just nu känns inte håret så inspirerande :p

Ska försöka hinna med pluggandet idag med, kört fast på en av uppgifterna i inlämninsuppgiften. Så jag har tagit lite paus ifrån den,kan hoppas att jag löser den nu istället :) Fast det e väldigt intressant, så det är roligt.

tänkte bjuda på lite blandade bilder som vanligt så enjoy! :)











Gårdagen var helt underbart härligt, hela familjen var samlad och hade det riktigt mysigt.
Vi började dagen med en lång lång promenad. Vi gick hemifrån ca 9:45 och kom hem runt 13-tiden. Fast då stannade vi en liten stund och fikade vid ån :) Caspian cyklade på sin trehjuling princip hela vägen. Han var så otroligt duktig. Vi förväntade oss inte att han skulle orka/klara av det men han cyklade på för glatta livet och var så nöjd med det :) Elvira sov gott i vagnen nästan hela tiden. När hon inte sov så spanade hon efter storebror och blev så lycklig varje gång hon såg honom bredvid sin vagn :)
Solen lämnade ett avtryck på mig efter promenaden. Bränt nacken, bröstet och ena armen. Sååå snygg var jag haha

Vi var sen och tittade på Melle som spelade fotboll. Han var så duktig precis som resten av laget. Kommer några bilder på dessa duktiga BARN sen. :)

Tyvärr förstår inte vissa föräldrar att det bara är 6-åringar som spelar och inte några allsvenskaspelare. Läskigt när man hör hur dom pratar om som dom säger "dåliga spelarna" som tar platser för dom som är bra. Usch och tvi på er. Vuxna människor borde ha mer vett i skallen. SKÄMS på er!!!! Elittänk bland 6-åringar hör f*n inte hemma där. Blir så arg!!!!!


Avslutar med några bilder från promenaden vi tog igår.






Var rädda om varandra!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar